+420 725 791 305 Pouze rozvoz

Inforamce o GDPR

Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás důležitá, a proto postupujume v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (Nažízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679) a adaptačním zákonem 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů.

 

Kdo zpracovává Vaše osobní údaje?

Farma Hvozd, která provozuje web www.farmahvozd.cz. Více se o nás dozvíte na stránce www.farmahvozd.cz/o-nas.
Pokud by Vás zajímalo více ohledně přístupu nebo opravy Vašich osobních dat, prosím, kontaktujte nás na info@farmahvozd.cz. 

 

Jaké údaje zpracováváme?

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje nutné ke komunikaci s Vámi jako je jméno, email či telefonní číslo.
Během využívání webových stránek sbíráme i údaje o IP adrese a cookies, tyto údaje jsou nutné pro správné fungování stránek.

 

Za jakým účelem zpracováváme údaje a jaký je jejich právní základ?

Účelem zpracování tvých osobních údajů je zprostředkování odpovědí na Vaše dotazy, případně vytvoření rezervace či přihlášení k odběru novinek (newsletter). 
Vaše osobní údaje žádáme současně s Vaším souhlasem, bez něhož bychom je nemohli zpracovávat.
Veškeré osobní údaje jsou zpracovány a sbírány zákonným a transparentním způsobem a vyžadujeme jen nezbytně nutné a přiměřené údaje ve vztahu s účelem, pro který je sbíráme.
Pokud neschválíte jinak(odběr Newsletteru) na email či jiný kontakt, který zadáš, tě budeme informovat jen v rámci komunikace ohledně konkrétního, pro jiné účely jej nepoužijeme.

 

Jak dlouho Vaše data uchováváme?

Data budou uchována po dobu provozu webu www.farmahvozd.cz, ne však déle než je zakonem stanovená doba.

 

Jaké máte práva ohledně Vašich údajů?

Kdykoliv máte možnost požádat o smazaní Vašich osobních údajů či odhlášení z newsletteru.